Подаръчен сертификат ЧЗВ

Осребряване Подаръчен сертификат

Ако получите Подаръчен сертификат по имейл, ще намерите информация от кого е изпратен Подаръчен сертификат, заедно с кратко съобщение от изпращача. Имейлът ще съдържа също и Подаръчен сертификат Код за осребряване. Добре е да принтирате този имейл за бъдещи справки. Можете да осребрите Подаръчен сертификат по тези два начина:

1. Като натиснете връзката съдържаща се в имейл съобщението. Това ще Ви отведе до страницата за осребряване на Подаръчен сертификат . След това, ще бъдете помолен да ъздадете потребителски профил, преди Подаръчен сертификат да бъде потвърден и добавен към Вашия Подаръчен сертификат баланс. В последствие можете да използвате средствата за покупка на стоки.

2. В процеса на приключване на поръчка, там където избирате начин на плащане, има поле в което да въведете Код за осребряване. Напишете Код за осребряване там, и натиснете бутона Осребри. Кодът ще бъде потвърден и стойността ще бъде добавена към вашия Подаръчен сертификат баланс. След това можете да използвате сумата за покупка на стоки в този сайт.

Моля, въведете Вашия Подаръчен сертификат код за осребряване:
Авторски права © 2021 Velos Varna e-shop.